Ημερίδα καρδιο-ογκολογίας στο Metropolitan General

από fimotro

Ο Τομέας Καρδιάς του MetropolitanGeneralκαι το Τμήμα Καρδιο-Ογκολογίας, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων, διοργανώνουν επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «ΚΑΡΔΙΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 2019»που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του MetropolitanGeneral(Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός).

Στην Ημερίδα θα αναλυθούν σε βάθος όλες οι επίκαιρες απόψεις του αναδυόμενου τομέα συνεργασίας Καρδιολόγων και Ογκολόγων από εξειδικευμένους επιστήμονες. Σκοπός της είναι η ενημέρωση του ιατρικού δυναμικού του MetropolitanGeneral, αλλά και του ευρύτερου ιατρικού τομέα, για τα καρδιολογικά προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη θεραπευτική αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών. Θα αναλυθούν οι μηχανισμοί της καρδιοτοξικότητας των θεραπευτικών επιλογών του καρκίνου και θα παρουσιασθούν οι σύγχρονες απόψεις για την αντιμετώπισή τους.

Συντονιστές της Ημερίδας είναι ο κ. Σάββας Τουμανίδης, Διευθυντής-Καθηγητής Θεραπευτικής, ο κ. Στέφανος Φούσας, Συντονιστής του Τομέα Καρδιάς, ο κ. Γεώργιος Θεοδωράκης, Διευθυντής Κλινικής Αρρυθμιών–Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, ο κ. Ιωάννης Καλλικάζαρος, Διευθυντής-Καρδιολόγος και ο  κ. Αθανάσιος Τρίκας,Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Το MetropolitanGeneral, ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής, είναιένα από τα ελάχιστα θεραπευτήριαστη χώρα που διαθέτει οργανωμένο ΤμήμαΚαρδιο-Ογκολογίας. Το τμήμα στελεχώνεται από καρδιολόγους υψηλής εξειδίκευσης σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα καρδιάς (επεμβατικοί καρδιολόγοι, καρδιολόγοι, αρρυθμιολόγοι, καρδιοχειρουργοί), ενώ η εκάστοτε θεραπευτική προσέγγιση σχεδιάζεται πάντα μαζί με το θεράποντα ογκολόγο. Οι ασθενείς εξετάζονται καρδιολογικά, καταγράφονται και παρακολουθούνται διαχρονικά πριν, κατά και μετά την ογκολογική θεραπεία.

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:210 6827405 (κα Xαρά Γαστουνιώτη,Εταιρεία Διοργάνωσης Συνεδρίων “ΤheMasterMindGroup”)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα