Ημέρα πληρωμών σήμερα Παρασκευή

από fimotro

Ημέρα πληρωμών σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου, καθώς πραγματοποιείται νέα πληρωμή μέσω της κρατικής αρωγή για τους πυρόπληκτους, οι οποίοι έχουν τα δυνατότητα να κάνουν αίτηση για αποζημίωση έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Με τη σημερινή πληρωμή ξεπερνούν τα 10,4 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις που έχουν δοθεί στους πληγέντες, μέσα σε 5 ημέρες.

Ακόμη, σήμερα πληρώνονται όσοι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Συν – Εργασία τον Ιούλιο και συγκεκριμένα θα δοθούν 7,2 εκατ. ευρώ σε 36.052 δικαιούχους. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα καταβληθούν 3 εκατ. ευρώ για 6.935 πληρωμές δικαιούχων για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο (υπόλοιπα πληρωμών), σε συνέχεια υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης στον κλάδο τουρισμού.

Συνεχίζονται ακόμη και οι πληρωμές στους συνταξιούχους για τα ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. Παράλληλα και μέχρι τέλος Αυγούστου θα δοθούν οι προκαταβολές για τα μειωμένα ενοίκια μηνός Ιουλίου.

Η αποζημίωση των ιδιοκτητών ακινήτων οι οποίοι δεν εισέπραξαν καθόλου ενοίκιο για το μήνα Ιούλιο ή το ενοίκιο που έλαβαν ήταν «κουρεμένο» κατά 40% η αποζημίωση θα καταβληθεί με βάση τις δηλώσεις COVID που είχαν υποβάλλει για το μήνα Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα