Στο 2οSpoudaseFestival,το κορυφαίο «ραντεβού» του κοινού με τους φορείς εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το προσεχές Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν διά ζώσης αναφορικά με τις υψηλής ποιότητας σπουδές IEKπου παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑσε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, για 95 περιζήτητες ειδικότητες, στο περίπτεροτου κορυφαίου ΙΕΚ που θα βρίσκεται στον ειδικό, ένθετο χώρο για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (Αίθουσα Δ10, Νο128).

Το Spoudase Festival, το οποίο θα φιλοξενήσει φέτος 350 εκθέτες και θα υποδεχτεί 30.000 επισκέπτες,καθιερώνεται ως το κορυφαίο πεδίο διά ζώσης γνωριμίας των νέων ενδιαφερομένων, με τα επιμορφωτικά και επιστημονικά προγραμμάτα όλων των επιπέδων, συνδέοντας την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, την κατάρτιση -και γενικότερα τις σπουδές και την διά βίου εκπαίδευση- με την επαγγελματική σταδιοδρομία, τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τις εξελίξεις στην παραγωγή και τις ανάγκες στην αγορά εργασίας.

Το φεστιβάλ επικοινωνεί στο κοινό την επιστημονική και τεχνολογική γνώση που «γεννιέται» στους φορείς εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, αναδεικνύοντας των πλούτο δραστηριοτήτων των Πανεπιστημίων, Κολεγίων, ΙΕΚ, Ερευνητικών Κέντρων κ.ά της χώρας μας.

Η είσοδοςστο SpoudaseFestivalείναι ελεύθερη, αλλά προϋποθέτει την εγγραφήμέσω του sitehttp://www.spoudasefest.gr/.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα