Η τελευταία ομιλία Θεοδωράκη στη βουλή: Αποχωρώ πολιτικά ηττημένος

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την πρόθεση του Ποταμιού να μην κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έκανε γνωστή και μέσω της Βουλής ο πρόεδρός του, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι δεν κατεβαίνει στις επόμενες εθνικές εκλογές, γιατί προφανώς δεν θα είναι στη Βουλή. Στο δικό μου αξιακό σύστημα, η μεταπήδηση σε άλλη κομματική μαούνα ισοδυναμεί με προδοσία. Αποχωρώ από τη Βουλή και αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα στις εκλογές», είπε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Αποχωρώ πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε θα φυτρώσει ξανά».

Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας για την προσφορά του Ποταμιού στην πολιτική ζωή είπε:  «αποδείξαμε ότι γίνεται. Το Ποτάμι πολιτεύτηκε χωρίς να μιμηθεί τον τρόπο δράσης των παλιών κομμάτων και να μπει στην «μάχη για την κουτάλα. Εφεύραμε Ποταμίσια πολιτική ηθική. Από την αρχή μας πολέμησαν όσοι βλέπουν την χώρα τεμαχισμένη σε εκλογικά τιμάρια».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν απέφυγε να αφήσει κι αιχμές για το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου: «Τι ντροπή να είναι μόλις ένας βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην ομιλία του Βενιζέλου. Μην μας πιάσουν σε φωτογραφία να χειροκροτούμε τον αποδιοπομπαίο τράγο της αρχηγού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα