Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μια ώρα κράτησε το τετ α τετ με τον Α. Τσίπρα

Το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή πέρασε στις 11 ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να έχει συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων εξωτερικού.

«Βλέπω έκανες αλλαγές στη διαρρύθμιση», ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά: «Αλλαγές μικρές», δείχνοντάς του τον χώρο.

«Βλέπω ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις», είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει χαριτολογώντας: «Ναι, μεταρρύθμιση επίπλων».

Περίπου μία ώρα κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή για το θέμα της ψήφου των αποδήμων.

Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η απόπειρα να βρεθεί κοινός τόπος για να διευκολυνθεί η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τον τόπο διαμονής των Ελλήνων οι οποίοι ζουν και εργάζονται εκτός της ελληνικής επικρατείας και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην συνέχεια ο Κ. Μητσοτάκης θα δει τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα