Η συγκινητική δήλωση του Νίκου Δένδια στον Αρχιεπίσκοπο

από fimotro

“Θα πάω να προσκυνήσω πρώτα  στο Φανάρι πριν πάω στην Άγκυρα”

Σήμερα ο Υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο εντελώς απρόσμενα στην Αρχιεπισκοπή.Πολλοί θεωρήσαμε ότι επειδή η επίσκεψη αυτή έγινε σε συνέχεια του ταξιδιού του κ. Δένδια στην Σερβία ότι μετέφερε κάποιο μήνυμα από τον Πατριάρχη των Σέρβων Πορφύριο στον Αρχιεπίσκοπο. Ωστόσο η αιτία της επίσκεψης ήταν καθαρά συμβολική. Ο κ. Δένδιας θα αναχωρήσει για την Άγκυρα  προκειμένου να αρχίσουν οι συνομιλίες με την Τουρκία.

Προς τούτο  ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο για να πάρει την ευχή του και παράλληλα όπως είπε «θα πάω να προσκυνήσω πρώτα  στο Φανάρι πριν πάω στην Άγκυρα να κάνω τις συναντήσεις με την Τουρκική αντιπροσωπεία»

Συμβολική και απόλυτα σημειολογική η κίνηση αυτή του κ. Δένδια αν δεν μείνει στα όρια του εντυπωσιασμού και της υποκρισίας και αν γίνεται γιατί το εννοεί και το πιστεύει αυτό που κάνει. Έχουμε πια απογοητευτεί με όλα και με όλους!

Σ.Μ.Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα