20 Απριλίου 2024 / 7:04 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:04 πμ

Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά το θάνατο στη Σρι Λάνκα

από fimotro

Ένας άνδρας με ένα μεγάλο σακίδιο στην πλάτη περπατάει στους διαδρόμους και ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου ενός ξενοδοχείου στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Ξαφνικά μια λάμψη και μετά ο όλεθρος…

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας μέσα από ένα από τα ξενοδοχεία που έγιναν στόχος τζιχαντιστών πριν από έξι ημέρες με αποτέλεσμα – μαζί με τις επιθέσεις σε εκκλησίες της χώρας – να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 250 άνθρωποι.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στο ξενοδοχείο Kingsbury Hotel στην πρωτεύουσα Κολόμπο.Ο ανατριχιαστικά ψύχραιμος βομβιστής αυτοκτονίας είναι ο 33χρονος Ινσάφ Ιμπραχίμ.

Αν και γνωρίζει ότι μαζί του κουβαλά αρκετά εκρηκτικά για να προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων, εντούτοις κινείται χωρίς τίποτα να προμηνύει το μακελειό που θα ακολουθήσει.

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα 24ωρα μετά το αιματηρό μπαράζ επιθέσεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

Στο παρακάτω κλιπ που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, δύο από τους καμικάζι τζιχαντιστές εμφανίζονται να παίρνουν το ασανσέρ προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου Shangri-La, όπου σε λίγα λεπτά θα πυροδοτούσαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρωπους που απολάμβαναν το πρωινό τους.

Φορώντας σακίδια στην πλάτη, οι δύο άνδρες δείχνουν να συζητούν τα δολοφονικά τους σχέδια στον ανελκυστήρα, λίγα λεπτά πριν την φονική έκρηξη. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο ένας από τους δράστες στο Shangri-La ήταν ο γιος ενός πλούσιου εμπόρου μπαχαρικών από το Κολόμπο. Ο αδερφός του συμμετείχε επίσης στο μπαράζ επιθέσεων, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand, σχεδόν ταυτόχρονα με την επίθεση στο Shangri-La.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα