Η Sotheby’s θα δέχεται κρυπτονομίσματα σε δημοπρασίες

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η Sotheby’s ανακοίνωσε ότι θα κάνει δεκτές προσφορές σε κρυπτονομίσματα για το έργο του Bansky με τίτλο «Love is in the Air».

Όπως μεταδίδει το Business Insider, η εταιρεία ανέφερε την Τρίτη ότι θα δέχεται bitcoin και ether μέσω του ανταλλακτηρίου Coinbase σε επικείμενη δημοπρασία του έργου.

«Με την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή της ψηφιακής τέχνης και των NFT, μαζί με την αυξημένη προσοχή που δίνουμε στην ψηφιακή καινοτομία, έχουμε δει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον στους συλλέκτες μας για πιο απρόσκοπτες μεθόδους πληρωμής στις συναλλαγές με τη Sotheby’s» τόνισε σε ανακοίνωση ο υπεύθυνος τεχνολογίας της εταιρείας δημοπρασιών.

«Η χρησιμοποίηση του αξιόπιστου ανταλλακτηρίου Coinbase είναι μια φυσική εξέλιξη και ευθυγραμμίζεται με την αφοσίωση μας στην ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών και την εξέλιξη νέων τρόπων για τη διεύρυνση της βάσης των πελατών μας συναντώντας τους εκεί που είναι» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα