Η Ρουμελιώτη αφού ανακοίνωσε ότι φεύγει από την ΕΡΤ, τώρα λέει ότι απλά αλλάζει ρεπορτάζ!

από fimotro

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην κρατική τηλεόραση. Ενώ η Χρύσα Ρουμελιώτη με ανάρτησή της ανακοίνωσε ότι μετά από 33 χρόνια φεύγει από την ΕΡΤ (εδώ) με νεότερη ανάρτησή της ξεκαθαρίζει ότι δεν φεύγει από την κρατική τηλεόραση αλλά ότι απλά αλλάζει ρεπορτάζ!

«Διευκρινίζω: Η αποχώρηση αφορά το ρεπορτάζ της προεδρίας της Δημοκρατίας. Δεν αφορά την ΕΡΤ, την οποία έχω υπηρετήσει με θυσίες και αίσθηση χρέους, όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, η ΕΡΤ είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στο πέρασμα των χρόνων. Είναι εργαζόμενοι στην πλειονότητα τους όπως εγώ» αναφέρει συγκεκριμένα η κυρία Ρουμελιώτη.

Η Χρύσα Ρουμελιώτη ανακοίνωσε την παραίτηση της από το ρεπορτάζ μετά τα όσα έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να προβαίνει σε βαρύ θεσμικό ατόπημα αναφερόμενη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα