Η πρωτόγνωρη απόφαση του ΕΣΡ για την εκπομπή της Κουτσελίνη στο Star

από fimotro

To Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο «εξαφάνισε»  για 3 ημέρες την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στο κανάλι  .   O λόγος , ο τρόπος  παρουσίασης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη . Τα στοιχεία και οι αποκαλύψεις της εκπομπής ήταν βασισμένες στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ και δεν έθιγαν κανέναν ενώ μάλιστα η οικογένεια  της άτυχης ζητούσε  βοήθεια από την εκπομπή για να βρει  την αλήθεια για το θάνατο του παιδιού τους . Να σημειωθεί ότι το θέμα παρουσιάστηκε για πολλές μέρες στα δελτία ειδήσεων και σε εκπομπές και μάλιστα με περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά το ΕΣΡ δεν έχει κάνει καμία  άλλη παρέμβαση . Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή διακρίνεται για το κοινωνικό της έργο καθώς σε καθημερινή βάση προβάλλει και βοηθάει οικογένειες με προβλήματα υγείας και οικονομικά . Μια περίεργη αυστηρότητα που μας οδηγεί στη σκέψη ότι ίσως διανύουμε τη χειρότερη εποχή λογοκρισίας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

 

Ο παρακάτω υπογράφων Ιωάννης Τοπαλούδης, κάτοικος Διδυμοτείχου, δηλώνω με την παρούσα ότι, αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό STARCHANNELκαι την κάλυψη του δραματικού γεγονότος που συνέβη στην οικογένειά μας, με τον τραγικό χαμό της κόρης μας, όχι μόνο δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα με τη μετάδοση των γεγονότων από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αλλά η συμβολή των δημοσιογράφων της εκπομπής, αυτές τις ασύλληπτα δύσκολες ώρες και ημέρες που βιώσαμε και βιώνουμε, ήταν καταλυτική, τόσο από ηθικής πλευράς, όσο και από πρακτικής.

                                                                        Διδυμότειχο 11.01.2019

Ο ΔΗΛΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα