Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους Αμερικανούς πολίτες ότι τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα παραμένουν αυξημένα

Προειδοποιητική ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή σε Αμερικανούς πολίτες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων, εξέδωσε την Παρασκευή η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, κατά την περίοδο των γιορτών, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα παραμένουν αυξημένα εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών από διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας αναφέρει:

“Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε αυξημένα επίπεδα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών που προέρχονται από διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα τα οποία εμπνέονται από βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία, σε όλη την Ευρώπη.

Οι βίαιοι εξτρεμιστές συνεχίζουν να επικεντρώνονται σε τοποθεσίες όπως οι χριστουγεννιάτικες αγορές, τα εμπορικά κέντρα, τα αεροδρόμια, τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και τα εστιατόρια, οι χώροι λατρείας, οι κόμβους μεταφορών και άλλοι στόχοι στους οποίους συχνάζουν τουρίστες.

Λήψη μέτρων:

– Να είστε σε διαρκή επαγρύπνηση σε εορταστικά δρώμενα και φεστιβάλ, σε χώρους θρησκευτικής λατρείας και σε πολυσύχναστα μέρη.

– Αναθεωρείστε τα προσωπικά σας μέτρα ασφάλειας.

– Να ελέγχεται τον περιβάλλοντα χώρο και τους γύρω σας.

– Να παρακολουθείτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τυχόν εξελίξεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα