Η Πολίτη απειλεί με δικαστήρια μετά τις καταγγελίες για τον Σπυρόπολο

από fimotro

Η σύντροφος του ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους τους, δέχεται αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Με ανακοίνωση της μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνου, η Χριστίνα Πολιτη, ζητά να σταματήσουν τα σχόλια σε βάρος της προκειμένου να προστατευθεί η ίδια και το ανήλικο παιδί της, προειδοποεί μέσω του δικηγόρου της για προσφυγή στα δικαστήρια.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη,η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυροπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα