Η Νίκη Κεραμέως έπαιξε και συζήτησε με μαθητές της Εύβοιας

από fimotro

Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σήμερα, πρώτη ημέρα δια ζώσης επαναλειτουργίας όλων των σχολείων.

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας έπαιξε με τους μικρούς μαθητές παιχνίδια, αλλά και χάντμπολ, ενώ συζήτησε μαζί τους, όπως και με τους δασκάλους τους.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

«Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιχνίδι και χάντμπολ με τους μικρότερούς μας μαθητές: σήμερα κατά την επίσκεψή μου σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία στην Αυλίδα και τη Χαλκίδα. Το κουδούνι ξαναχτύπησε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας! Από σήμερα, μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων βρέθηκαν και πάλι με τους φίλους τους και τους εκπαιδευτικούς τους. Μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας που μας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα. Με ασφάλεια, μέτρα προστασίας και self – test για όλους, οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, τα μέλη διοικητικού και λοιπού προσωπικού, δείχνουν για άλλη μια φορά το δρόμο στην προσαρμοστικότητα, την υποδειγματική τήρηση των μέτρων, την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους! Καλή αρχή!»

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα