Η Μόσχα παρατείνει τις σχολικές διακοπές έως 17 Ιανουαρίου

από fimotro

Η Μόσχα θα παρατείνει τις σχολικές διακοπές για μια εβδομάδα έως τις 17 Ιανουαρίου με την ελπίδα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση που παρουσιάζει αύξηση των κρουσμάτων και να αποφευχθούν νέοι περιορισμοί, δήλωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Η παράταση των σχολικών διακοπών στην Μόσχα, μια πόλη περίπου 13 εκατομμυρίων κατοίκων, «θα σταθεροποιήσει τις επιπτώσεις της νόσου Covid-19 σε χαμηλότερα επίπεδα από τα σημερινά» δήλωσε ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν, προσθέτοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να αποφύγουμε την επιβολή νέων, πιο αυστηρών περιορισμών τον Ιανουάριο».

Ο δήμαρχος της Μόσχας δήλωσε επίσης ότι η ρωσική πρωτεύουσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορύφωση της νοσηρότητας του κορονοϊού. «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορύφωση της νοσηρότητας. Τέτοιες τιμές δεν υπήρχαν καθόλη τη διάρκεια της περιόδου», δήλωσε ο Σομπιάνιν.

Στην Μόσχα περίπου 130.000 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται κατ΄ οίκον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα