Η Μαρία Απατζίδη μιλούσε στη Βουλή και ο Κλέων Γρηγοριάδης γδυνόταν σε ζωντανή σύνδεση!

από fimotro

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.

Ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη Δημοτική Αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά -προφανώς κατά λάθος και εν αγνοία του- στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής, προφανώς αγνοούσε ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και μη γνωρίζοντας ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Η Μαρία Απατζίδη δεν έδωσε σημασία όταν αρχικά μπήκε στο πλάνο της ο Κλέων Γρηγοριάδης, έριχνε απλά κλεφτές ματιές προς τα πίσω. Συνέχισε την παρέμβασή της κανονικά και προσπαθώντας να συνεχίσει την ομιλία της δεν είδε ότι ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκούμπωνε το πουκάμισό του, μέχρι που… το έβγαλε!

Στη θέα του ημίγυμνου Κλέωνα Γρηγοριάδη, η Μαρία Απατζίδη, κάπως απεγνωσμένη με το πραγματικά απρόσμενο που της συνέβαινε, αντέδρασε αστραπιαία, αρχικά βάζοντας το χέρι της μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια κλείνοντάς την τελείως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα