Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για υποτέλεια και ξεπούλημα της Ελλάδας

από fimotro

Με αφορμή εκδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Για έλλειψη δημοκρατίας, υποτέλεια και ξεπούλημα της πατρίδας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ειδικότερα σε ανάρτησή της η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία θα είναι ομιλήτρια σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατούμε θέμα την καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών, καταγγέλλει ότιβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την κυβέρνηση «να.. “μαζέψει την Ένωση Αποστράτων”, γιατί δεν έχει, λένε, συνταγματικό δικαίωμα να αμφισβητήσει τη Συμφωνία που υπέγραψαν Τσίπρας και Κοτζιάς το 2018, χωρίς λαϊκή εντολή και χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση και έφερε για κύρωση στη Βουλή εν μέσω καταγγελιών για εξαγορά βουλευτών και υπουργικών αλληλοεκβιασμών».

Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά σε όσα ρώτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον υπουργό Άμυνας, τον οποίο κάλεσαν να πάρει θέση για την εκδήλωση.

«Τόση …δημοκρατία και τόση …αριστερά, που θέλει να λογοκρίνει την θεσμική αμφισβήτηση της αντισυνταγματικής και εθνικά ζημιογόνου «συμφωνίας». Που θέλει μάλιστα να μείνει ακλόνητη η Συμφωνία την ώρα που παραβιάζεται ασύστολα από την γείτονα…. Που διαμαρτύρεται γιατί η εκδήλωση είναι… «ανοιχτή στο κοινό». Και, το χειρότερο: που σπεύδει να ρωτήσει δημόσια, όχι για να απαντήσει ο Υπουργός, αλλά για να ακούσει (και να τον μαλώσει) η Κυβέρνηση των ΗΠΑ… Τόση υποτέλεια!» τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα