Πρόβλημα και στο Επικρατείας που δεν βρίσκονται υποψήφιοι οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά

Παραμένει πολύ βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με την πλειοψηφία των στελεχών να βλέπει πολύ βαριά εκλογική ήττα, ίσως με μεγαλύτερη διαφορά από τις ευρωεκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, να “κλείσουν” τα ψηφοδέλτιά τους προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ όπου εμφανίζεται εμφανής δυστοκία εξ’ ού και έχουν καθυστερήσει σημαντικά οι ανακοινώσεις.

Ενώ θυροκολλήθηκε ήδη το Διάταγμα και ξεκίνησε και επισήμως η προεκλογική περίοδος, στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν ακόμη ποιος θα κατέβει πού με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις διαρροές εδώ και δέκα ημέρες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να αλλάζουν συνέχεια “κατεύθυνση”.

Σύμφωνα με το capital.gr και την δημοσιογράφο Νίκη Ζορμπά, η Έφη Αχτσιόγλου θεωρείται “κλειδωμένη” στη θέση της Εκπροσώπου Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ με την παράλληλη τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ενώ χθες έκαναν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και ο “διορισμός” του Λευτέρη Κρέτσου, υφ Ψηφιακής Πολιτικής και στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά σε θέση Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Ίδιες πληροφορίες, έφεραν τον Αντώνη Ρουπακιώτη να αναλαμβάνει χρέη Υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών στην θέση του Αλέξη Χαρίτση.

Από τα παραπάνω, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως με αρμόδιες πηγές να τηρούν σιγήν ιχθύος και να επιμένουν πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Ανατροπή “δεδομένων” για το Επικρατείας θα φέρει- στον βαθμό που ισχύει- και η απόφαση Τσίπρα να μην συμπεριληφθεί τελικώς ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να κατέβει με σταυρό, πιθανότατα στον Βόρειο Τομέα.

Σενάρια για το Επικρατείας υπάρχουν ουκ ολίγα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς ακούστηκε αίφνης και το όνομα του Γιώργου Γραμματικάκη για την θέση του Επικεφαλής.

Πιθανή αλλά όχι βέβαιη επίσης, θεωρείται και η συμμετοχή στο εν λόγω ψηφοδέλτιο σε θέση εκλόγιμη και του ΥΠΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη.

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από όπου αναμένονται ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες ανά την Επικράτεια. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να παραμείνει ανοιχτό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για το οποίο θα αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα