Η εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου αναλαμβάνει επόπτης εισαγγελέας της ΕΥΠ

από fimotro

H εισαγγελέας Εφετών Βασιλική Βλάχου είναι εφεξής η επόπτης εισαγγελέας της ΕΥΠ. Η εισαγγελική λειτουργός αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα μετά από απόφαση ( σ.σ. με οριακή πλειοψηφία) του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου.

Η κ. Βασιλική Βλάχου είναι 56 ετών και εισήλθε στον εισαγγελικό κλάδο τον Σεπτέμβριο του 1993. Προήχθη σε αντεισαγγελέα Εφετών τον Σεπτέμβριο του 2011 και στη συνέχεια προήχθη σε εισαγγελέα Εφετών.

Τον Ιανουάριο του 2010 ήταν εισαγγελέας έδρας του Πενταμελούς Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας όπου διεξήχθη η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το 2014 η κυρία Βλάχου μετατέθηκε από την Κρήτη στο Εφετείο Πειραιά και τον Σεπτέμβριο του 2018 κληρώθηκε εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά που δικάζεται η υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης του πλοίου “Noor 1”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα