Η γηραιότερη γάτα στον κόσμο είναι 26 ετών!

από fimotro

Μια γατούλα από το Λονδίνο εστέφθη η γηραιότερη γάτα του κόσμου, αφού έχει πλέον κλείσει τα 26 της χρόνια.

Η Flossie, 26 ετών, από το Όρπινγκτον, επιβεβαιώθηκε ως η γηραιότερη γάτα από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, τα οποία ανέφεραν ότι τα 26 «γατίσια» χρόνια ισοδυναμούν με 120 ανθρώπινα.

Η Flossie ανήκει στη Βίκυ Γκριν, η οποία είχε βρει τη γατούλα σε αρκετά κακή κατάσταση.Η Βίκυ είπε ότι η Flossie ήταν κωφή, είχε μειωμένη όραση, αλλά ήταν ακόμα στοργική και παιχνιδιάρικη.

«Ήξερα από την αρχή ότι η Flossie ήταν μια ιδιαίτερη γάτα», είπε η ιδιοκτήτριά της., «Αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα μοιραζόμουν το σπίτι μου με έναν κάτοχο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες. Είναι τόσο στοργική και παιχνιδιάρικη, ιδιαίτερα γλυκιά, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη το πόσων χρονών είναι».

Το Guinness World Records ανέφερε ότι η Flossie ζούσε σε μια αποικία γατών κοντά σε ένα νοσοκομείο του Merseyside, όταν δύο εργαζόμενες του νοσοκομείου τις λυπήθηκαν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν από μια γατούλα.

Η Flossie και η πρώτη της ιδιοκτήτρια έζησαν μαζί για 10 χρόνια μέχρι που η γυναίκα πέθανε, και η Flossie παρελήφθη από την αδερφή της, η οποία είχε τη Flossie για 14 χρόνια έως ότου πέθανε κι αυτή και τη γάτα ανέλαβε μια φιλοζωική. Τελικά, η φιλοζωική έδωσε τη γατούλα στη Βίκυ Γκριν, καθώς η κοπέλα είχε εμπειρία στη φροντίδα μεγαλύτερων γατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα