Η Gap κλείνει καταστήματα και φεύγει από την Ευρώπη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στο κλείσιμο καταστημάτων στην Ευρώπη προσανατολίζεται η αμερικανική εταιρεία ενδυμάτων Gap. Η απόφαση της Gap, σύμφωνα με την εταιρεία, αφορά βασικά τα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιρλανδία και την Ιταλία, τα οποία αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» στο τέλος του δευτέρου τριμήνου του 2021.

Αντιμέτωπη με μια απότομη μείωση των πωλήσεων λόγω της πανδημίας, αλλά και με τον ανταγωνισμό των εταιρειών «γρήγορης μόδας», όπως για παράδειγμα τα Zara και τα H&M, η αμερικανική αλυσίδα λιανικής, η οποία, στο τέλος του Ιουλίου, διέθετε 129 ομώνυμα καταστήματα στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι εξετάζει το πιθανό κλείσιμο καταστημάτων στις παραπάνω χώρες, καθώς και τη μεταφορά μέρους των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της σε τρίτα μέρη και να συνεχίσει να έχει παρουσία στη «Γηραιά Ήπειρο» μέσω franchise. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες της γαλλικής «Le Monde», πρόθεση της εταιρείας είναι να κλείσει όλα τα καταστήματά της στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα