Η φανέλα της Λίβερπουλ, 100 κιλά πιο βαριά

από fimotro

Στο ρελαντί έριξε τρια μέσα στο Μόναχο αποκλείοντας την Μπάγερν και τώρα θα δούμε στο Champions League πραγματικούς τελικούς

Πόσα έτη φωτός είναι πιο μπροστά από το Γερμανικό πρωτάθλημα το Αγγλικό; Αμέτρητα με τους παίκτες και τα γήπεδα που έχουν οι Άγγλοι. Πήραν μερικούς τίτλους την δεκαετία του 90 οι Γερμανικές ομάδες, αλλά διαχρονικά είναι πίσω και από Αγγλικό και από το Ιταλικό και από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Υπάρχει σύγκριση στις φανέλες της Λίβερπουλ και της Μπάγερν; Όχι βέβαια. Οι τίτλοι στην Ευρώπη τα λένε όλα. Επειδή όμως οι Γερμανοί βγάζουν… γλωσίτσα τα τελευταία χρόνια ενώ πρόκειται για την πιο άμπαλη και άτιτλη ομάδα της 10ετίας έπρεπε να βρεθεί και φέτος η ομάδα που θα τους στείλει σπίτι τους. Τον ρόλο αυτόν τον ανέλαβε η Λίβερουλ. Μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερη ιστορία και κυρίως βάρος φανέλας σε σχέση με τους Γερμανούς.

Πήγε η Λίβερπουλ μέσα στο Μόναχο και σε ρυθμό ρελαντί, αντί να κερδίσει με 5-0 κέρδισε μόλις με 3-1. Στην πραγματικότητα η διιαφορά στην ποιότητα των ομάδων ήταν τεράστια. Προκρίθηκε δίκαια η Λίβερπουλ γιατί εκτός του ότι έχει πολύ καλύτερη ομάδα, παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Έχει ανταγωνισμό και σε αντίθεση με τα καφενεία της Γερμανίας εκεί υπάρχουν ομαδάρες.

Συμπέρασμα; Τώρα θα δούμε στο Champions League πραγματικούς τελικούς. Με ομαδάρες και παικταράδες καθώς όλοι οι άμπαλοι έμειναν εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα