Με στόχο τις φοροελαφρύνσεις, αλλά και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχεδιάζει να φέρει «καταιγίδα νομοσχεδίων» στη Βουλή, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα και ο ίδιος  ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.  Τα νομοσχέδια θα αφορούν μεταξύ άλλων: Το φορολογικό, ανάπτυξη, επενδύσεις, πτωχευτικό κώδικα, ψήφο Ελλήνων του εξωτερικού, Δικαιοσύνη, Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση, Δημόσια Διοίκηση, αγροτική ανάπτυξη, Υγεία.

Ειδικότερα,  ο Κυριάκος  Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης του δίνοντας  που θα αφορούν :

-Στις άμεσες φορολογικές μειώσεις που ήδη έχει εξαγγείλει, δηλαδή τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση των 120 δόσεων,

-Στην αποκατάσταση της κυβερνησιμότητας των δήμων, την κατάργηση του ασύλου βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τα νομοσχέδια που θα ανακοινώσει απόψε ο πρωθυπουργός,  θα έχουν ψηφιστεί μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Τέλος, ο πρωθυπουργός με αφορμή μάλιστα τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εθνική τραγωδία στο Μάτι θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες και ορισμένα συγκεκριμένα μέτρα που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες και θα επιταχύνουν την αποκατάσταση της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα