Η Eurobank δίνει εφάπαξ ενίσχυση 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

από fimotro

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση σε όλους της εργαζομένους της ανακοίνωσε προ ολίγου η Eurobank στο προσωπικό της.

Το ποσό, που θα λάβει ο κάθε εργαζόμενος θα είναι της τάξεως των 300 ευρώ έκαστος και θα είναι εφάπαξ (και όχι σταθερό εισόδημα). Ο σκοπός της οικονομικής ενίσχυσης κρίθηκε από τη διοίκηση της Eurobank αναγκαίος, προκειμένου να συμβάλει στη διαχείριση του αυξημένου κόστους διαβίωσης, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα λόγω των σημαντικών ανατιμήσεων σε καύσιμα, τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά.

Αυτό αφορά όλους τους εργαζομένους και εξαιρεί τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη. Σύμφωνα με εσωτερική ενημέρωση της Τράπεζας, δικαιούχοι θα είναι όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως του πόστου στο οποίο εργάζονται. Προφανώς, αφορά σε όλη την επικράτεια, το δίκτυο καταστημάτων και κάθε άλλη υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Eurobank ανακοίνωσε το σταθερό πρόγραμμα work from home/work on premises που δίνει τη δυνατότητα για 2 έως μάξιμουμ 3 ημέρες την εβδομάδα να εργάζεται το Προσωπικό από το σπίτι. Πρόκειται για πρωτοβουλία που ανοίγει το δρόμο στην αγορά και σε άλλες τράπεζες που το εξετάζουν και μιλάνε ήδη με τους Συλλόγους τους γι αυτό και εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά αποτελεί επιθυμία και επιλογή του κάθε υπαλλήλου.
Το πρόγραμμα αυτό ξεκινά τώρα και οι σχετικές αιτήσεις αναμένεται να υποβληθούν ως την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα