Η επιστολή στα ΜΜΕ της Μπαλατσινού και του Κικίλια

από fimotro

Τη βάπτιση του μονάκριβου γιου τους ετοιμάζουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, με το Μυστήριο να είναι προγραμματισμένο να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Πάτμο.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκπληρωθεί ένα τάμα της Τζένης Μπαλατσινού. Το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, αλλά και Αντώνιος, από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντωνίου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η βάπτιση του Παναγιώτη-Αντωνίου θα γίνει στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία ετών.

Η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, όπως κάθε καλοκαίρι, και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση, ώστε να είναι όλα όπως τα επιθυμεί το ζευγάρι. Αυτή η ξεχωριστή στιγμή για εκείνους θα περιλαμβάνει και ελάχιστους προσκεκλημένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους νονούς θα είναι ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Η επιστολή στα ΜΜΕ

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κ.λπ., καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλον χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού», ανέφερε η επιστολή που έστειλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα