Η Endeavor Greece διαψεύδει τους ισχυρισμούς ΣΥΡΙΖΑ για την Μαρέβα Μητσοτάκη

από fimotro

H Endeavor χαρακτηρίζει απαράδεκτη την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να την εμπλέξει σε πολιτικές αντιπαραθέσεις με ψευδείς ισχυρισμούς

Με τερατώδη ψέματα και fake news της οκάς ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε σήμερα να “εμπλέξει” την οικογένεια του πρωθυπουργού με την εταιρία Folli Follie και τους υπόδικους Κουτσολιούτσους.

Οι “γέροντες” της Κουμουνδούρου και οι γνωστοί “αγιογράφοι” του Τσίπρα έκατσαν και σκάρωσαν μια άθλια ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν(!!!) εξηγήσεις από τον Κυρ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Folli Follie, στο οποίο ως γνωστόν φιγουράρουν, με βάση την έκθεση της PwC, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στενοί συνεργάτες του Τσίπρα.
Σύμφωνα με την γελοία ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ (μάλλον κατόπιν σχετικών “οδηγιών” της σέχτας των σταλινικών “γερόντων” που συμβουλεύουν τον επικεφαλής της Κουμουνδούρου) “η οικογένεια Μητσοτάκη είχε από χρόνια στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου και μάλιστα όχι μόνο κοινωνικές, αφού επιχείρηση των υπόδικων Κουτσολιούτσων χρηματοδοτείται από το 2014 από την εταιρία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη”.

Θα αναρωτηθεί κανείς πως προχωρούν σε μια τόσο σοβαρή “καταγγελία” χωρίς κανένα στοιχείο. Η απάντηση είναι εύκολη: για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε που έχει κάνει “επιστήμη” τη λασπολογία και τη δολοφονία χαρακτήρων.

Κι ενόσω “περίμεναν” (βλ. κατσαπλιάδες και σταλινικά σταγονίδια) να τους “απαντήσει” ο πρωθυπουργός και η ΝΔ, ήρθε η εταιρία που ο ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε στην άθλια ανακοίνωσή του και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: “Ούτε η Endeavor Greece, ούτε η Μαρέβα Grabowski Μητσοτάκη, ως ιδρυτικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου της μέχρι το 2018, έχει καμία σχέση με την εταιρεία Folli-Follie” σημειώνει σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι “ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος δεν είναι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie”.

Συμπερασματικά, τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και… όσο και να “δουλεύουν” υπογείως και με άθλια και σκοτεινά εργαλεία οι “γέροντες” και οι “δημογέροντες” του ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψουν τις ευθύνες τους για το σκάνδαλο Follie Follie, τόσο θα εκτίθενται και θα ξεφτιλίζονται με τα fake news που σκαρώνουν και διακινούν.

Η ανακοίνωση της Endeavor Greece

Η Endeavor είναι ένας διεθνής φορέας, κι έχει στόχο να υποστηρίζει και να αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα που μετασχηματίζει τις τοπικές κοινωνίες. Θεμελιώδης πεποίθηση της Endeavor είναι ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας, η καινοτομία και η συνολική ευημερία ευδοκιμούν όπου υπάρχει ισχυρή στήριξη στην επιχειρηματικότητα. Η Endeavor Greece έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό. Ούτε η EndeavorGreece, ούτε η Μαρέβα Grabowski Μητσοτάκη, ως ιδρυτικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου της μέχρι το 2018, έχει καμία σχέση με την εταιρεία Folli-Follie.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ο οποίος δεν είναι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, αλλά ένας ανιψιός του, επιλέχθηκε στο δίκτυο καθοδήγησης της Endeavor το διάστημα ενός χρόνου, 2014 – 2015, ένας νεαρός, 29 χρονών τότε, ιδρυτής μιας καινοτόμου και υποσχόμενης νεοφυούς εταιρίας με την επωνυμία, FarmersRepublic. Η FarmersRepublic, είχε τότε δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο βιολογικής αγοράς παραγωγών με στεγασμένα σημεία πώλησης και e-shop.

Ουδέποτε έχει λάβει ο ίδιος, είτε κάποια εταιρία του, είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Κουτσολιούτσου, χρηματοδότηση από την Endeavor. Oύτε υπάρχει κάποιου είδους εταιρική σχέση με τη Folli-Follie. Η Endeavor Greece παρέχει σημαντική προσφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Είναι απαράδεκτο να μας εμπλέκουν κάποιοι, χρησιμοποιώντας ψευδείς ισχυρισμούς, σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Η ανακοίνωση -μνημείο fake news- του ΣΥΡΙΖΑ
«Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τη χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από εταιρία της οικογένειάς του.

Σιγά – σιγά έρχονται στο φως αποκαλύψεις που φανερώνουν το στήσιμο που μεθόδευσε ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία, την οικονομία αλλά και το πάρτι εκατομμυρίων που έχει στήσει με τις απευθείας αναθέσεις, με πρόσχημα την πανδημία και τα αδιαφανή και χωρίς σχέδιο προγράμματα δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά προγράμματα.
Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είχαν καμία επαφή με την οικογένεια Κουτσολιούτσου.
Όσοι με ψεύδη και συκοφαντικά υπονοούμενα επιχείρησαν να κακοποιήσουν την αλήθεια, σύντομα θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη.
Αντίθετα όμως, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, η οικογένεια Μητσοτάκη είχε από χρόνια στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου και μάλιστα όχι μόνο κοινωνικές, αφού επιχείρηση των υπόδικων Κουτσολιούτσων χρηματοδοτείται από το 2014 από την εταιρία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη.
Περιμένουμε λοιπόν να δώσει απαντήσεις, γιατί θέλει δεν θέλει, το στήσιμο που επιχειρεί είναι τόσο κραυγαλέο, που οι αποκαλύψεις αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν το κουβάρι.
Ρωτάμε λοιπόν:
-Ποια η σχέση της οικογένειάς του με του υπόδικους Κουτσολιούτσους;
-Με πόσα χρήματα και ποιες επιχειρήσεις των Κουτσολιούτσων χρηματοδότησε η εταιρεία Endeavor;
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα