Η εν ψυχρω δολοφονία της Ανατολικής Αττικής

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με ρωτούν πολλοί γιατί επέλεξα να βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής στη περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Είναι ένα ερώτημα που το έθεσα πολλές φορές στον εαυτό μου όταν αποφάσισα να πολιτευτώ στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  σε περιοχές όπως το Μενίδι, τα Άνω Λιόσια, Γραμματικό, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Μαραθώνας, Παλλήνη Κορωπί, Μαρκόπουλο, Λαύριο, Βάρη -Βούλα, Βουλιαγμένη μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο κλπ.

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης

Υποψήφιος βουλευτής στη περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής 

με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 

Η  εξήγηση που δίνω είναι μία. Το πιο αρχαίο τμήμα της Αττικής, με ιστορία και πολιτισμό χιλιάδων ετών έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων της .

Χιλιάδες κόσμου, είτε τηλεφωνικά, είτε με προσωπική επαφή έχει ζητήσει στο παρελθόν και συνεχίζει να ζητάει τη βοήθειά μου για προβλήματα της καθημερινότητας κυρίως και κάθε φορά που βοηθώ τους ανθρώπους μέσω της εκπομπής μου στην τηλεόραση, ανεξάρτητα κόμματος και ιδεολογίας,  αισθάνομαι ότι προσφέρω υπηρεσία στον απλό, αγνό Έλληνα, στην περιοχή του και στο περιβάλλον.

Η κοινωνική αναλγησία με την οποία αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι στην πανέμορφη αλλά ξεχασμένη Ανατολική Αττική από βουλευτές και κόμματα μέχρι τώρα είναι απίστευτη. Οι κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστιες, τα γκέτο, οι διακρίσεις, η ανεργία, η ελλιπής περίθαλψη, η έλλειψη σχεδίων για τη πολιτική προστασία και η ανασφάλεια της κοινωνίας αποτελεί μια ντε φάκτο κατάσταση που κάνει αφόρητη τη ζωή των κατοίκων της .

Αδιαφορία για τις ανθρωπιστικές αξίες, η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος η κοινωνική εξαθλίωση ορισμένων κοινωνικών ομάδων  και η ασφάλεια των πολιτών είναι οι τέσσερις άξονες που πρέπει με κάθε τρόπο να βοηθήσει το πολιτικό σύστημα .

Για την ασφάλεια των πολιτών που είναι σε πρώτη προτεραιότητα απαιτείται άμεσα η αύξηση της δύναμης του ένστολου εκπαιδευμένου προσωπικού, των μέσων και των υλικών. Η αστυνόμευση πεζή και εποχούμενη πρέπει να είναι διαρκής και όλο το εικοσιτετράωρο. Η ενίσχυση του Αστυνομικού της γειτονιάς και η συνεχής παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ  παντού κυρίως όμως σε περιοχές υψηλού κινδύνου . Τέλος στα άβατα ορισμένων  Δήμων .

Αυτά και πολλά ακόμη είναι τα θέματα που με έκαναν να αποφασίσω να πολιτευτώ στη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, γι’ αυτό σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να ακουστεί η βροντερή φωνή σας  μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο με τρόπο σοβαρό, με σχέδιο και με επιμονή για να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας .

Δώστε μου την ευκαιρία να μπω μπροστά στη μάχη . Ο στόχος είναι κοινός . Ανάπτυξη, ασφάλεια κι ευημερία για να αλλάξουμε την Ανατολική Αττική.

Στις εκλογές που έρχονται έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανθρώπους που αποδεδειγμένα χρόνια τώρα είναι δίπλα στον απλό πολίτη. Τον βοήθησαν, τον βοηθούν και θα τον στηρίζουν με κάθε τρόπο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Τη μια μέρα ψηφίζουμε και την άλλη γινόμαστε κοψοχέρηδες .

Μέχρι εδώ όμως, αν θέλουμε  να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά μας. Καλές οι φιλίες, τα καλαμπούρια, τα ανέκδοτα όμως τα προβλήματα πρέπει να λυθούν  με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.

Πιστεύω απόλυτα ότι μπορώ να βοηθήσω . Ζητώ τη ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να είστε σίγουροι ότι η δική σας φωνή είναι αυτή που θα ακούγεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα