Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση

Οδηγία στους κατοίκους της Αττικής και ειδικά όσους διαμένουν στα βόρεια προάστια να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στέλνει η ΕΛ.ΑΣ λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr)».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα εστάλη μήνυμα από το 112 στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Αττικής με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς.

Το μήνυμα προειδοποιεί για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή τις επόμενες ώρες. Καλεί τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα