Η έκκληση της Ναθαναήλ – Να μη σοκαριστεί ο κόσμος όταν βγάλει τη μάσκα η Ιωάννα

από fimotro

Για τα όσα έγιναν σε εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες στο Παρίσι, την οποία επισκέφθηκαν προ ολίγων ημερών με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξακολουθεί να δίνει αγώνα για την αποκατάσταση των τραυμάτων που της άφησε η επίθεση με βιτριόλι και στην εκδήλωση που έγινε για εκείνη το βράδυ της Πέμπτης (16/12), η Αννίτα Ναθαναήλ, που βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, δήλωσε ότι ήταν δύσκολα στο Παρίσι καθώς «κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια».

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Δεν τη φοράει για λόγους αισθητικούς, τη φοράει για λόγους υγείας, γιατί πρέπει να πιέζονται τα μοσχεύματα για να σταθεροποιηθούν. Θα πάρει χρόνο αλλά η Ιωάννα ξέρει ότι πρέπει να κάνει υπομονή» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα