Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


«Πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα» δήλωσε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, αποδεχόμενη την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι μια δυναμική γυναίκα, με πλούσια επαγγελματική, κοινωνική, αλλά και προσωπική ζωή. Σημειώνεται πως η ίδια υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΣτΕ και εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Κοιτώντας κανείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θα διαπιστώσει πως όντως πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, αλλά την ίδια ώρα ευαίσθητη. Μάλιστα, δεν διστάζει μέσα από τις αναρτήσεις της να δείχνει την αγάπη της στη φύση, τα ζώα και τον πολιτισμό.

Χαρακτηριστική είναι μια φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» με τον πατέρα της, Ν. Σακελλαρόπουλο την επομένη όταν είχε αναδεχθεί πρόεδρος του ΣτΕ.

«Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια. Εχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά», έγραψε στο Facebook η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Επιπλέον, το προφίλ της κυρίας Σακελλαροπούλου είναι γεμάτο από ταξίδια και τα παιδικά της χρόνια, ενώ δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τους συναδέλφους της.

Τέλος, δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος και εκείνος πέρασε από το δικαστικό σώμα, αλλά αποχώρησε για να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα