Η δράστιδα ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα με νέα επίθεση στο νοσοκομείο

από fimotro

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για την επίθεση με το βιτριόλι που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το Mega και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν όσα αναζητούσε η δράστιδα μετά την επίθεση. Από τα ευρήματα, συνάγεται ότι πιθανόν, η καθ’ ομολογίαν δράστιδα, σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά στην Ιωάννα, μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να την σκοτώσει.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστιδα αναζητούσε στο διαδίκτυο:

Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη

Κρασί και δηλητήριο

Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα

Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα

Υδροκυάνιο, Αρσενικό

Όπλα αγορά χωρίς άδεια

Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)

Η δράστιδα είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι. Μετά την επίθεση, η δράστιδα, είχε απόπειρες επικοινωνίας μαζί του, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστιδα έστειλε μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ» ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ». To δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστιδα άρχισε να τηλεφωνεί σωρηδόν προς τον 40χρονο.

Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ αυτή συνέχισε να τον καλεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα