Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν εμπιστεύεται τον Τσίπρα για την αντιμετώπιση των κρίσεων

Προβλήματα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα προβλήματα προσπαθεί ο Αλέξης Τσιπρας να τα ξεπεράσει με την συσπείρωση στο εσωτερικό του. Σύμφωνα με το political.gr, η δημοσκοπική στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί τους λόγους που η Κουμουνδούρου έχει σηκώσει ψηλότερα από το ΠΑΣΟΚ τους αντιπολιτευτικούς τόνους. «Γαλάζιοι» βουλευτές υποστηρίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έβλεπε πως η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων θα ευνοούσε περισσότερο τη Χαριλάου Τρικούπη και υπήρχε κίνδυνος να μειωθεί η διαφορά που χωρίζει τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Για αυτό τον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ζητήσει την προ ημερησίας συζήτηση, καθώς όπως είναι γνωστό δεν θα μετάσχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να εμφανιστεί ως ο αρχηγός ενός ευρύτερου κεντροαριστερού μετώπου. Στην κυβέρνηση εκτιμούν και μάλλον έχουν δίκιο, πως το επίμαχο ζήτημα δεν θα φέρει τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που ανέμεναν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ από την εργαλειοποίηση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως οι πολίτες αποστρέφονται την πόλωση και την τοξικότητα και αναζητούν απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους. Αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας εμπιστεύεται την κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση των κρίσεων. Αυτό θα δείξουν και οι δημοσκοπήσεις που θα δημοσιοποιηθούν  σε λίγες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα