Η δημοσιογράφος Μαρία Χατζηνικολάου παρουσίασε το νέο βιβλίο της

από fimotro

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 18.00 στον φιλόξενο χώρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ , της δημοσιογράφου και Ιδρύτριας του Πολιτιστικού Σωματείου ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ, Μαρίας Κλ. Χατζηνικολάου , που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, από τις εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ.

Η κ. Ελπίδα Μηναδάκη συγγραφέας – κειμενογράφος συντόνισε άψογα την παρουσίαση και συνεχάρη την κ. Χατζηνικολάου τόσο για την πρωτοβουλία της να εκδόσει το συγκεκριμένο βιβλίο , όσο και για την μακροχρόνια προσφορά της στη δημοσιογραφία μέσω του mcnews.gr.

Το βιβλίο πραγματεύεται πολιτική, ιστορία, τέχνη και λογοτεχνία μέσα από τις συνεντεύξεις εικοσιτεσσάρων σημαντικών προσωπικοτήτων.

Το νοηματικό και φιλοσοφικό του επίπεδο είναι υψηλό και είναι χρήσιμο για την ηθική διαμόρφωση της σύγχρονης κοινωνίας.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Μαρία Χατζηνικολάου  στην ομιλία της” Το βιβλίο αυτό είναι ένα όνειρο ζωής για μένα. Διαπραγματεύεται πολιτική, φιφλοσοφία, ιστορία, θρησκεία και τέχνη. Οι 24 προσωπικότητες μέσα από αυτό το βιβλίο χρησιμοποιόντας το μυαλό , που είναι το ισχυρότερο όπλο , τη νοημοσύνη της καρδιάς και τις πράξεις , συγκρούονται με συμφέροντα για το καλό του τομέα που υπηρετούν. Στην εποχή της εκμετάλλευσης , τον 21ο αιώνα που άνθρωποι αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας στοχεύουν άλλους και οργανώνουν μεθοδικά , επί πολλά χρόνια την εξόντωση τους , απομακρύνοντας τους από τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, υπάρχουν , Δόξα το Θεό , προσωπικότητες διαφορετικής φιλοσοφίας που αντιστέκονται και με τις δημιουργίες τους πολεμούν το σκοτάδι”

Παρακολουθήστε το video εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα