Η άψογη οργάνωση στη ΔΕΘ και το sms του Μπρατάκου στους βουλευτές

από fimotro

Χρόνια είχε να ανέβει στη ΔΕΘ πρωθυπουργός χωρίς κουστωδία υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών. Αυτή τη φορά μοιράστηκαν μόνο 500 προσκλήσεις για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο και δεν παρατηρήθηκε το φαινόμενο που βλέπαμε στις παλαιότερε μετακινήσεις πρωθυπουργών. Να μετακινείται ολόκληρο… τάγμα και να κλείνουν οι κεντρικές οδοί της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά υπήρξε τάξη και το κυριότερο λιγότερος κόσμος πίσω από τον πρωθυπουργό.

Το μήνυμα του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό σημείωνε: «Η ομιλία του πρωθυπουργού στην 87η ΔΕΘ θα γίνει το Σάββατο 16/9 στις 20:00 στο Βελλίδειο. Υπό το βάρος των συνθηκών, παρακαλούμε κατά την παραμονή σας στη Θεσσαλονίκη να συμμετέχετε μόνο σε αναγκαίες και αυστηρά θεσμικές εκδηλώσεις». Αυτό το «θεσμικές εκδηλώσεις» είναι νέα έκφραση, γιατί σε περασμένες δεκαετίες είχαν γίνει παρατράγουδα.

Αυτή τη φορά στη ΔΕΘ η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα ήταν άψογη. Ο Μπρατάκος ότι αναλαμβάνει το φέρνει είς πέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα