Η απολύτως αποτυχημένη προσπάθεια ενός ζευγαριού από την Ιταλία να φτάσει στην άκρη της Γης.

Παταγώδης αποτυχία για ένα ζευγάρι Ιταλών υποστηρικτών της επίπεδης Γης που επιχείρησε να φτάσει στην άκρη του πλανήτη.

Οι δυο τους λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Independent που επικαλείται το Vice, πούλησε το αυτοκίνητό τους και αγόρασαν ένα σκάφος, με το οποίο θα έκαναν το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει.

Σάλπαραν λοιπόν από το Τέρμινι και προορισμός τους ήταν η Λαμπεντούζα, ένα νησί που βρίσκεται μεταξύ της Σικελίας και της Β. Αφρικής, όπου πίστευαν οτι εκεί βρισκόταν η άκρη του κόσμου.

Ως πλοηγό είχαν απλά μία πυξίδα, κάτι όμως που είναι κάπως οξύμωρο, καθώς η λειτουργία της στηρίζεται στο γεγονός οτι η Γη είναι σφαιρική. Τέλος πάντων, προχωράμε παρακάτω…

Όπως εύκολα φαντάζεστε, ουδέποτε έφτασαν στον προορισμό τους, καθώς στον δρόμο χάθηκαν και βρέθηκαν σε ένα μικρό μικρό νησί, στο Ούστικα.

Σύμφωνα με το directferries.co.uk η απόσταση που έκαναν μέχρι να χαθούν δεν ήταν και τόσο μεγάλη, καθώς υπολογίζεται στη 1,5 ώρα, όμως δεδομένα θα έκαναν λίγο παραπάνω καθώς πρόκειται για ερασιτέχνες.

Στο Ούστικα λοιπόν τους… υποδέχθηκε το ναυτιλιακό γραφείο υγείας, το οποίο τους έβαλε σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, όμως εκεί δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Προσπάθησαν να ξεφύγουν δύο φορές, χωρίς επιτυχία, μέχρι να αποφασίσουν να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα, να περάσουν οι μέρες και να επιστρέψουν σπίτι τους με το καράβι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα