Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ διαμαρτυρόμενοι για τη διάταξη που επιτρέπει αποκοδομή απορριμάτων από ιδιώτες. Στο μεταξύ η κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας αρχίζει να γίνειται ασφυκτική.

Κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας μίλησαν στην κάμερα του Open TV και ανέφεραν πως κατεβάζουν τα σκουπίδια στους δρόμους καθώς δεν μπορούν να τα κρατήσουν στα σπίτια τους. Σημειώνεται πως τα μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ έφτασαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και πέταξαν στην είσοδο σακούλες με σκουπίδια.

«Εμείς λέμε ένα μεγάλο όχι, θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος το δίκιο μας» λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας. Σημειώνεται πως αντιπροσωπεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. «Ο κ. Πατούλης μας είπε ότι στηρίζει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα» υπογράμμισε ο Νίκος Τράκας, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ εντόπισε σκουπίδια και κλαδιά σε κοντέινερ μέσα σε αμαξοστάσιο του δήμου Γλυφάδας. Όπως κατήγγειλαν έχει δημιουργηθεί εκεί παράνομη χωματερή. «Έχουμε μισθώσει κοντέινερ και εκεί συγκεντρώνουμε τα απορρίματα γιατί δεν μας αφήνουν να τα πάμε στη Φυλή» είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα