Για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του γιου της, Βασίλη Καλογήρου, κάνει λόγο σε νυχτερινή ανάρτησή της η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου, προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών Λάρισας, η οποία κλήθηκε χθες να τον αναγνωρίσει από τα ρούχα του και τα γυαλιά του.
Η κ. Καλογήρου έγραψε: «Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;».
Απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση
Ο Λαρισαίος που μέχρι χθες αγνοούνταν, βρέθηκε σχεδόν 12 χιλιόμετρα από το σημείο της έναρξης των ερευνών που ξεκίνησαν μετά την εξαφάνιση του στις 30 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον Πηνειό ποταμό.
Σχεδόν 50 μέρες μετά εντοπίστηκε σε ένα βραχώδες σημείο σε λόφο στην Περαχώρα. Η έρευνα των αρχών θα πρέπει να απαντήσει πώς ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε σε αυτό σημείο τόσο μακριά από την ακτίνα των ερευνών.
Κλείσιμο
Στον χώρο δεν εντοπίστηκαν σημάδια πάλης. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η σορός του 39χρονου είναι σε προχωρημένη σήψη, δεν φαίνεται να έχει βληθεί από όπλο και δεν έχει εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν προκύπτουν, επίσης, ενδείξεις που να υποδηλώνουν μεταφορά της σορού από άλλο σημείο.
Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έλεγαν πως τα σκυλιά τους γάβγιζαν επίμονα τις πέντε τελευταίες ημέρες και έτσι εντόπισαν το άψυχο κορμί του 39χρονου
Απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που προκύπτουν αναμένεται να δώσει η εξειδικευμένη ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Αυτές θα απαντήσουν στο πώς και πότε έχασε τη ζωή του ο Βασίλης Καλογήρου και κάτω από ποιες συνθήκες.