Η αλήθεια για τα κόκκινα δάνεια

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Να γυρίσουμε την πλάτη στο παρελθόν, όσων δήθεν εμφανίζονται ως υποστηρικτές των πολλών, ενώ απροκάλυπτα και χυδαία προεκλογικά υποσχέθηκαν σβήσιμο μνημονίων και προστασία της πρώτης κατοικίας και αντ΄αυτού μετέτρεψαν τα ΟΧΙ σε ΝΑΙ και σε αγαστή συνεργασία με τους θεσμούς οδήγησαν τη Χώρα σε νέες περιπέτειες ενώ δεν δίστασαν και την κατάργηση του μοναδικού νόμου, που προστάτεψε χιλιάδες συμπολίτες μας, νόμος που ψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ. Ποια είναι η πραγματικότητα όμως που αποκρύπτεται :

Γράφει ο Γραβρίλος Χαλκιώτης

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Υποψήφιος βουλευτής Νότιο τομέα ΚΙΝΑΛ

– 12μηνη προσωρινή «προστασία» για τους λίγους, με το όριο στις 130.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων τόκων και με πολλές άλλες και σκληρές προϋποθέσεις.
-διεκπεραίωση των υποθέσεων αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του «εξωδικαστικού συμβιβασμού», με τις τράπεζες να ισχυροποιούνται και τη δικαστική προστασία των δανειοληπτών να αποδυναμώνεται πλήρως
-βραχυπρόθεσμες ρυθμίσεις για όλων των ειδών τις οφειλές (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, δεκο) με εκβιαστικούς όρους για τους οφειλέτες και ελάχιστες δυνατότητες διαπραγμάτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα