Η Ακριβοπούλου πιο ΣΥΡΙΖΑ και από τον… Τσίπρα με βίντεο στην ΕΡΤ

από fimotro

Σάλος έχει προκληθεί από την επιλογή που έκανε η Κατερίνα Ακριβοπούλου, στην εκπομπή της στην ΕΡΤ να προβάλει ένα προπαγανδιστικό βίντεο το οποίο όχι μόνο είχε τρομολαγνικές εικόνες, αλλά προερχόταν και από την γνωστή-άγνωστη «Ομάδα Μνήμης»!

Στο βίντεο βλέπουμε πρωταγωνιστή έναν γάιδαρο καθώς και σκηνές που εμφανίζεται η Ελλάδα προ ΣΥΡΙΖΑ, σαν μια χώρα όπου η Χρυσή Αυγή αλώνιζε, οι Έλληνες παρακαλούσαν για μια τσάντα λαχανικά, άλλοι υπέφεραν από πείνα, και οι αυτοκτονίες των απελπισμένων διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στη διάρκεια του βίντεο προπαγάνδας εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις τους, που επιλεγμένες και απομονωμένες εξυπηρετούν το σχέδιο να εκτεθούν στα μάτια των τηλεθεατών. Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με υπότιτλο ειρωνικό, ότι ήταν μικρό παιδί και ταυτόχρονα πολιτικός εξόριστος.

Επίσης υπάρχουν εικόνες του δικτάτορα Παπαδόπουλου, οποίος εμφανίζεται ξαφνικά και τον χειροκροτά ο κόσμος. Ακολουθούν εικόνες από διαδηλώσεις τις οποίες διαλύει η αστυνομία, καθώς και εικόνες του Βέμπερ με τον ειρωνικό στίχο περί φιλελλήνων να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση.

Οταν ολοκληρώθηκε το βίντεο η κυρία Ακριβοπούλου τόνισε ότι είναι μία υπόμνηση σε όλους και ότι έχει μεγάλη σημασία η ατομική ευθύνη σε μία φράση που όχι μόνο ακούστηκε αλλά ήταν και απειλητική για τους Ελληνες πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα