Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Κάρφωνε” στο Μαξίμου οικονομικά στοιχεία της οικογένειας Μητσοτάκη!

Τον ύπνο του έχει χάσει από την προηγούμενη Κυριακή CEO συστημικής τράπεζας, μόλις είδε τα αποτελέσματα με την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπέρξει αυτοδυναμία της ΝΔ στις εθνικές εκλογές. Ο γνωστός τραπεζίτης έχει ενημερωθεί ότι ο Κ. Μητσοτάκης γνωρίζε με όλες τι λεπτομέρειες τις πληροφορίες που έδινε σε κυβερνητικά στελέχη για προσωπικά δεδομένα και απόρρητα στοιχεία που αφορούν μέλη της οικογένειάς του αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ προσωπικά!

Μάλιστα στη ΝΔ γνωρίζουν ότι ο τραπεζίτης της συστημικής τράπεζας έχει ολόκληρη βάση δεδομένων με οικονομικά στοιχεία τα οποία τα έδινε στο Μαξίμου και σε συνεργάτες του Α. Τσίπρα υπό τη μορφή “πληροφοριών”. Το service που έκανε ο CEO έχει γνωστοποιηθεί στη ΝΔ μέσα από την τράπεζα από στελέχη της τα οποία έχουν καταλάβει ότι οι ημέρες του γνωστού τραπεζίτη είναι μετρημένες και σύντομα θα φύγει εκτός Ελλάδας.

Μετά τις εθνικές εκλογές και την αυτοδυναμία της ΝΔ θα έχουμε εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο. Θα μας θυμηθείτε…

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα