Η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα θέλει να “καθαρίσει” τον Σπίρτζη από την Ανατολική Αττική

από fimotro

Δύο είναι τα μεγάλα θέματα που απασχολούν αυτήν τη στιγμή τον ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής. Το πρώτο είναι η Ζανέτ Τσίπρα, η αδελφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συντονίστρια της ΝΕ Ανατολικής Αττικής. Πληροφορίες του political.gr αναφέρουν πως δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον νυν βουλευτή Χρήστο Σπίρτζη, γιατί όπως υποστηρίζουν (ασφαλείς πηγές) ο δεύτερος την έχει «αδειάσει» ουκ ολίγες φορές σε από κοινού αποφάσεις, ακόμη και μπροστά στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επιστολή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ανα- τολικής Αττικής για παρατυπίες Τσίπρα στο καταστατικό του κόμματος.
Την ίδια ώρα, ένας ακόμη «μπροστινός», ο Στέλιος Κοροβέσης, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος βουλευτής, φαίνεται πως έχει αναλάβει να… καθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, τροφοδοτώντας με διχαστικά σχόλια τα social media για συνυποψηφίους του. Τώρα για τίνος λογαριασμό το κάνει αυτό, θα σας γελάσουμε. Το σίγουρο είναι πως στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν «μια ωραία ατμόσφαιρα» και συνεχίζουν να μπερδεύονται προεκλογικά, την ώρα που ο Μητσοτάκης έχει στείλει τις εκλογές στο… βάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα