Η 3Μ περικόπτει 2.900 θέσεις εργασίας

από fimotro

Η 3M ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει μια αναδιάρθρωση που θα επηρεάσει 2.900 θέσεις εργασίας παγκοσμίως καθώς η εταιρεία κατασκευής των Post-it και διαφοροποιημένος βιομηχανικός όμιλος, προχωρά για να ευθυγραμμίσει τις δραστηριότητές της με τη μεταβαλλόμενη οικονομία εξαιτίας του κορονοοϊού.

“Η πανδημία έχει αυξήσει τον ρυθμό της αλλαγής σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας την ανάγκη για τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν ταχύτερα”, ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Mike Roman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της 3M.

Η εταιρεία ήδη εισήγαγε ένα νέο παγκόσμιο λειτουργικό μοντέλο τον Ιανουάριο και τώρα στοχεύει στην καλύτερη χρήση των αναλυτικών στοιχείων για αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία αναμένει να αναλάβει προ φόρων χρεώσεις 250-300 εκατ. Δολαρίων εκ των οποίων τα 120-150 εκατ. Θα αφορούν στο δ΄ τρίμηνο.

Αναμένει δε ότι ετησίως θα εξοικονομήσει (προ φόρων) 200-250 εκατ. δολάρια, και 75-100 εκατ. Δολάρια να αναμένονται το 2021. Η μετοχή υποχωρεί οριακά στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα