Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Έρευνα της Κάπα Research για τους ψηφοφόρους της νΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Μια διαφορετική έρευνα πραγματοποίησε η Κάπα Research από την οποία προκύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως το ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί στην ηλικία κάτω των 40, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία για τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές εκπομπών Prime time στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 1-3 Ιουλίου, συμμετείχαν 602 άτομα και σ’ αυτήν έλαβαν μέρος άνδρες και γυναίκες ηλίκιας 17- έως 54 ετών.

Νίκη Κεραμέως και Έφη Αχτσιόγλου είναι οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί στην ηλικία κάτω των 40, σύμφωνα με έρευνα.  Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, η Νίκη Κεραμέως έχει δημοφιλία 73% και ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει θετικές γνώμες από το 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος από το 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το 73%.

Οι δημοφιλέστεροι παρουσιαστές σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 

Δημοφιλέστερος παρουσιαστής για τους ψηφοφόρους της ΝΔ είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60% και ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης με 69% και η Έλενα Παπαρίζου με 58%.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα