Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο μεγάλος γιος – Ο πατέρας αδιαφορούσε για όλους μας

από Philippos

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο. Γι’ άλλη μία φορά ξέσπασε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον πατέρα του ο μεγάλος γιος της 40χρονης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα της.

«Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο», είπε, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος γιος της 40χρονης, που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο. Νωρίτερα, προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο, αλλά, δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Ευρισκόμενος σε απόγνωση και με το μυαλό στα μικρότερα αδέρφια του, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και περιέγραψε τη συμπεριφορά του 50χρονου θύτη, αλλά και την υπερπροσπάθεια της μητέρας του να τους μεγαλώσει σωστά:

«Ένιωθα πως πρέπει να είμαι εδώ, να δω πώς ο άνθρωπος αυτός έκανε κάτι τέτοιο. Τα αδέρφια μου είναι με συγγενείς. Πήρα τηλέφωνο, είναι εντάξει. Η αδερφή μου κοιμόταν και αναζητούσε την μητέρα μου στον ύπνο της. Όταν ερχόταν σπίτι ήταν θολωμένος. Δεν άκουγε κανέναν. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, όλα τα έξοδα, του σπιτιού. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα