Γραφικότητες Πολάκη: Άδωνη, φτιάξε καμιά μακαρονάδα και βγάλε το σκασμό

από fimotro

Με μια νέα παραληρηματικού τύπου ανάρτηση ο Πάυλος Πολάκης επανέρχεται στο θέμα της επίθεσης του Ρουβίκωνα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και τον καλεί να «βγάλει το σκασμό»

«Αδωνη ,Παρε τη σκούπα μάζεψε τα τρικακια ,φτιαξε καμία μακαρονάδα και βγάλε το σκασμό!!!!» γράφει στη νέα του ανάρτηση υποστηρίζοντας πως «Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψεύτο πατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δε σε είδα να συγκινηθείς !!»

Και καταλήγει: «Γελοιε που έβγαλες και ανακοίνωση-διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια !!»

Η ανάρτηση αυτή ήρθε μετά την καταδίκη από το ΣΥΡΙΖΑ, που σημειωτέον στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν κάνει λόγο για «παρέμβαση» αλλά για «επίθεση».

Άλλωστε η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ αυτός απουσίαζε αλλά ήταν μέσα τα παιδιά του. Επί της ουσίας άλλωστε αυτές οι ενέργειες όσο και αν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρούν να τις δώσουν την εικόνα μιας αντίδρασης κινηματικού τύπου, στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση. Γι αυτό και επιλέγουν τα σπίτια των θυμάτων τους.

Σημειώνεται πως η πρώτη αντίδραση Πολάκη ήταν ανάλογη με την τελευταία του ανάρτηση αφού είχε επιχειρώντας να πραγματοποιήσει ένα και καλά χιουμοριστικό και ειρωνικό σχόλιο είχε γράψει τα εξής:

«Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη Τα μακαρόνια ναναι 6»

Η ανεξέλεγκτη πλέον συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη έρχεται να αναδείξει το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει την τοξικότητα ως τη μοναδική του πολιτική τακτική.  Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα απειλούσε χρήστες του twitter και τους καλούσε να φύγουν από τη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα