Γουάτσα: Η Fairfax θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για την Εθνική Ασφαλιστική

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε την περίπτωση της Εθνικής Ασφαλιστικής τόνισε στην Καθημερινή ο Πρεμ Γουάτσα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί στόχο εξαγοράς για τον όμιλο Fairfax.

Ο ίδιος πάντως διευκρίνησε πως η Fairfax δεν είναι ενήμερη ακόμη για τη διαδικασία σε σχέση με την Εθνική Ασφαλιστική. «Οπότε δεν είμαι σε θέση να πω αν θα αποτελέσει ή όχι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για εμάς» τόνισε ο κ. Γουάτσα.

Ο επικεφαλής του ομίλου της Fairfax υποστήριξε ακόμα στην συνέντευξή του ότι η δημιουργία ενός φιλικού προς τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις περιβάλλοντος αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα, προκειμένου να οδηγηθεί στον δρόμο της ανάπτυξης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Η κατεύθυνση που επιδιώκει να δώσει η κυβέρνηση, ανακηρύσσοντας ως βασική πολιτική της τη φιλικότητα ως προς τις επενδύσεις, σε συνδυασμό με την πλειοψηφία που εξασφάλισε στο κοινοβούλιο, με κάνουν να πιστεύω ότι η χώρα έχει ουσιαστικές δυνατότητες να μετασχηματιστεί» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα