Γλυκά Νερά: Οι μάρτυρες που «επιστρατεύει» ο πιλότος

από fimotro

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο δικηγόρος του πιλότου, Αλ. Παπαϊωαννίδης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να δολοφονήσει την σύζυγό του και ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο».

Για τους μάρτυρες που θα κληθούν από την μεριά του πιλότου, ο δικηγόρος του είπε ότι «πρώτα θα είναι φιλικά πρόσωπα τα οποία έχουν μία εικόνα σχετικά και με το ζευγάρι και με τον ευρύτερο κοινωνικό βίο και τη συμπεριφορά του ίδιου του κατηγορούμενου».

Ο δικηγόρος μίλησε για πρόσωπα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον, τα οποία δεν έχουν καταθέσει ακόμα για την πολύκροτη υπόθεση «και νομίζω θα είναι και καταλυτικές οι καταθέσεις τους σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δίκη, θα ακουστούν πράγματα και γεγονότα που δεν έχουν ακουστεί ενώ βασικό ρόλο αναμένεται να παίξουν δύο πρόσωπα – «κλειδιά»: Ο διορισμένος από τον πιλότο ιατροδικαστής και ένας τεχνικός σύμβουλος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, υπάρχουν ευρήματα που είτε δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά από τις αρχές μέχρι τώρα, είτε δεν έχουν εντοπιστεί καν από τις αρχές. Στόχος φυσικά, όλων των παραπάνω, είναι να μπορέσει να πείσει ο πιλότος ότι όταν έγινε το έγκλημα ο ίδιος ήταν «εν βρασμώ ψυχής»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα