Γκάλοπ “καίει” ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα για το ηχητικό Παππά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Το 54,7% θεωρεί ότι ο Τσίπρας γνώριζε για Μιωνή και Παππά

Το 62,3% ότι υπήρχαν παρεμβάσεις επί ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη

Δημοσκόπηση σχετικά με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Παππά δημοσιεύεται αύριο Σάββατο στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Πρόκειται για δημοσκόπηση της εταιρείας GPΟ για λογαριασμό της εφημερίδας “ΝΕΑ Σαββατοκύριακο” που αποτυπώνει την άποψη των πολιτών για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ένα 54,7% δηλαδή πιστεύει ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε.

Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;» οι απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες είναι:

Ναι 34,5%,
Μάλλον Ναι 20,2%,
Όχι 19,6%,
Μάλλον Όχι 10,6%,
ΔΞ/ΔΑ  15,1%.

Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39.6% απαντά Ναι, Μάλλον Ναι το 22,7%, Όχι το 19%, Μάλλον Όχι το 7,8%, ενώ ΔΞ/ΔΑ το 10,9%. Το 62,3% πιστεύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη.

Στην ερώτηση αν «υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», οι ερωτηθέντες απάντησαν:

Συμφωνώ 36,2%, Μάλλον Συμφωνώ 17,5%, Διαφωνώ 26,7%, Μάλλον Διαφωνώ 4,2%, ΔΞ/ΔΑ 15,4%.Το 53,7% των ερωτηθέντων δηλαδή πιστεύει ότι υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα