Γιατί δεν πήγε στη Μητρόπολη η κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα

από fimotro

Δεν βρέθηκε στη Μητρόπολη η κόρη του μεγάλου δημιουργού, Μαργαρίτα, καθώς ταξίδευε για τα Χανιά, όπου θα γίνει η κηδεία.

Η οικογένεια του μεγάλου δημιουργού καθόταν σύσσωμη στο πλάι της σορού του, ωστόσο ούτε ο φωτογραφικός φακός αλλά ούτε και οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν πουθενά τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Τελικά έγινε γνωστό ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ταξιδεύει αυτή την ώρα για τα Χανιά, όπου θα γίνει ο ενταφιασμός του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά, όπως ήταν άλλωστε η τελευταία του επιθυμία.

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα μεταφερθεί με πλοίο στην τελευταία του κατοικία στον Γαλατά Χανίων, με την πομπή με τη σορό του να αναμένεται να μπει στο λιμάνι Πειραιά από την πύλη Ε7 και μετά θα μετακινηθεί προς την πύλη Ε3 για να μπει στο «Blue Galaxy» με προορισμό τα Χανιά.

Το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00, ενώ στο λιμάνι θα βρίσκονται περίπου 15 άτομα από τον Δήμο Πειραιά όπως και η φιλαρμονική του Δήμου. Επίσης έχουν διατεθεί 40 λιμενικοί για μέτρα τάξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα