Για οικογενειακούς λόγους παραιτήθηκε από εκπρόσωπος ο Ταραντίλης

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Παραμένει βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης

Κυβερνητικός Εκπροσώπος η Αριστοτελία Πελώνη

Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης. Σας αποστέλλουμε επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,
Χρήστος Ταραντίλης»
Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Σ.Σ. Fimotro: Αξίζει να σημειωθεί ότι κυβερνητικές πηγές ξεκαθάριζαν πως οι λόγοι της παραίτησης του Χρ. Ταραντίλη είναι οικογενειακοί και δεν έχουν σχέση με πολιτικά ζητήματα. Σημειώνεται πάντως ότι Χρ. Ταραντίλης είχε βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής για χειρισμούς μια σειράς κρίσιμων θεμάτων με αποκορύφωμα την απάντηση που είχε δώσει στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για την παραίτηση Λιγνάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα