Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας παραμένει καταληψίας – Το βάζει στα πόδια όποτε με βλέπει

από fimotro

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας αυτά που είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μία αποστροφή του λόγου του στη Βουλή, ότι ο κ.Γεωργιάδης είτε έχει πιάσει στασίδι σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό είτε αγοράζει ρακέτες, ανέφερε πως αστειάκια και ειρωνείες σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση στη Βουλή δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου.

Ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στο Μega αποκάλεσε τον κ.Τσίπρα «έναν απλό πρόεδρο 15μελούς και καταληψία», ενώ πρόσθεσε πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μένει ποτέ στη Βουλή να αντιπαρατεθεί μαζί του και το βάζει στα πόδια.

«Σε μία σημαντική συζήτηση για τον ακρίβεια και τον πληθωρισμό που πονάει τον κόσμο
αστειάκια και ειρωνείες από τον Αλέξη Τσίπρα δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου.
Είναι πολύ κρίμα που αξιώθηκε από τη μοίρα να απολαύσει τόσο μεγάλα αξιώματα και σε μικρή ηλικία, έγινε βουλευτής σχεδόν χωρίς να κοπιάσει, αρχηγός κόμματος με το δαχτυλίδι του Αλαβάνου, πρωθυπουργός λόγω του αντιμνημονίου, τώρα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός ο άνθρωπος τελικά μέσου του παραμένει αυτό ο οποίος εκκίνησε, ένας απλός πρόεδρος 15μελούς και καταληψίας».

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε «γιατι δεν του τα λέτε αυτά την επόμενη φορά», ο κ.Γεωργιάδης απάντησε «όποτε παίρνω το λόγο το βάζει στα πόδια. Ουδέποτε κάθεται να μιλήσει μαζί μου γιατί δεν τον συμφέρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα